SM 2020 - Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu SM-2020 kisaan vapaaehtoiseksi!
Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake löytyvät tämän sivun alaosasta. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempia tietoja näiltä sivuilta sekä sähköpostitse. Ilmoittauduthan viimeistään 23.1.2020.

Mukaan voivat lähteä kaikki - lajituntemus ei ole edellytys vapaaehtoistoiminnalle! Erityisesti uudet aikuisvapaaehtoiset ovat tervetulleita!

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

SM ja FO vapaaehtoisille järjestetään keväällä 2020 yhteinen tapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa rentoa yhdessäoloa, kevyttää purtavaa ja..... Ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Kilpailu pelataan Vantaan Energia Areenalla (Rajatorpantie 23) 30.1.-1.2.2020 HUOM UUSI AJANKOHTA, torstai - lauantai!!
Varsinaisten kilpailupäivien aikataulut täsmentyvät 17.1. jälkeen, kun kisailmoittautuminen on päättynyt. Toimet Energia Areenalla alkavat torstaina 30.1. viimeistään klo 10:00 (päivitys 22.1.) kenttämattorullien avaamisella ja kenttien valmistelulla pelikuntoon. Muut ajat ilmoitetaan tarkemmin, kun ne varmistuvat, kaikille vapaaehtoiseksi ilmoittautuneille niin pian kuin mahdollista.

Anna ensin omat tärkeät tietosi

Ensin tunniste- ja yhteystietoja. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olemme pääsääntöisesti yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse, muu yhteydenpitotapa on tässä tapauksessa "muistiinpanon" kannalta hankala tai mahdoton.

Valitse sinulle parhaiten mielestäsi sopiva tehtävä.

Jos haluat ja sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tehtäviin valitse ne kaikki, järjestyksen voit kirjoittaa lisätietoihin.

Valitse ajankohdat

Seuraavaksi voit valita ajankohtia milloin pääset paikalle.
TO+aika tarkoittaa torstain 30.1.2020 vuoroja - ne varmistuvat 17.-19.1.2020
PE+aika tarkoittaa perjantain 31.1.2020 vuoroja - varmistuvat 8.1.2020 illalla
LA+aika tarkoittaa lauantain 1.2.2020 vuoroja - ne ovat varmoja, välierät ja loppuottelut
Kaikkiin vuoroihin on hyvä tulla paikalle 30 minuuttia ennen sen alkua.

Kenttien asennus- ja purkutehtäviin tulevat!
Hallin sisustus alkaa torstaina 30.1. viimeistään klo 12:00 mattojen levityksellä ja asettelulla pelikuntoon. Kerro pääsetkö siihen mukaan. Lisäksi tarvitaan voima-ihmisiä lauantaina kilpailun päätyttyä muokkaamaan halli siistiksi seuraaville käyttäjille.

Todistukset

Tarvitsen ja haluan toimitettavaksi seuraavat todistukset tehtävistäni

Tarvittaessa, kirjoita lisätietoja alla olevaan kenttään.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.