SM 2017 - Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu SM-2017 kisaan vapaaehtoiseksi!
Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake löytyvät tämän sivun alaosasta. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempia tietoja näiltä sivuilta sekä sähköpostitse. Ilmoittauduthan viimeistään 25.1.2017.

Mukaan voivat lähteä kaikki - lajituntemus ei ole edellytys vapaaehtoistoiminnalle! Erityisesti uudet aikuisvapaaehtoiset ovat tervetulleita!

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

Vapaaehtoisille järjestetään yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Kilpailu pelataan Vantaan Energia Areenalla (Rajatorpantie 23) 3.-5.2.2017
Varsinaisten kilpailupäivien aikataulut täsmentyvät 26.1. jälkeen, kun kisailmoittautuminen on päättynyt. Varmistuneet ajat tiedotetaan kaikille vapaaehtoiseksi ilmoittautuneille niin pian kuin mahdollista.

Anna ensin omat tärkeät tietosi

Ensin tunniste- ja yhteystietoja. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valitse sinulle parhaiten mielestäsi sopiva tehtävä.

Jos haluat ja sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tehtäviin valitse ne kaikki, järjestyksen voit kirjoittaa lisätietoihin.

Valitse ajankohdat

Seuraavaksi voit valita ajankohtia milloin pääset paikalle.
PE+aika tarkoittaa perjantain 3.2.2017 vuoroja - ne varmistuvat 26.1. jälkeen
LA+aika tarkoittaa lauantain 4.2.2017 vuoroja - ne ovat varmoja, puolivälierät ja välierät
SU+aika tarkoittaa sunnuntain 5.2.2017 loppuotteluita, eli kohtuullisen varma vuoro.....

Kenttien asennus- ja purkutehtäviin tulevat!
Hallin sisustus alkaa perjantaina hyvin aikaisin aamulla, kerro pääsetkö siihen mukaan

Todistukset

Tarvitsen ja haluan toimitettavaksi seuraavat todistukset tehtävistäni

Tarvittaessa, kirjoita lisätietoja alla olevaan kenttään.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.