Finnish Open 2017 - Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu Finnish Open 2017 kisaan vapaaehtoiseksi!
Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake löytyvät tämän sivun alaosasta. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempia tietoja näiltä sivuilta sekä sähköpostitse, jos olet ilmoittautunut 26.3.2017 mennessä

Mukaan voivat lähteä kaikki - lajituntemus ei ole edellytys vapaaehtoistoiminnalle! Erityisesti uudet aikuisvapaaehtoiset ovat äärimmäisen tervetulleiat.

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

Vapaaehtoisille järjestetään yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Kilpailu pelataan Vantaan Energia Areenalla (Rajatorpantie 23) 6.-9.4.2017
Varsinaisten kilpailupäivien aikataulut täsmentyvät noin viikolla 11, kun kisailmoittautuminen on päättynyt. Varmistuneet ajat tiedotetaan kaikille vapaaehtoiseksi ilmoittautuneille niin pian kuin mahdollista.

Anna ensin omat tärkeät tietosi

Ensin tunniste- ja yhteystietoja. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valitse sinulle parhaiten mielestäsi sopiva tehtävä.

Jos haluat ja sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tehtäviin valitse tässä ne kaikki ja kirjoita lomakkeen lopussa olevaan lisätietokenttään täsmennystä haluamastasi järjestyksestä.

Valitse ajankohdat

Seuraavaksi voit valita ajankohtia milloin pääset paikalle.
Torstain ja perjantain vuorot on päivitetty 15.3., pieniä muutoksia saattaa tulla, aloitusajat ovat kuitenkin päteviä. Torstaina pelataan karsintoja ja perjantaina alkaa pääkisa, lauantaina puolivälierät ja välierät ja sunnuntaina loppuottelut.

Kenttien asennus- ja purkutehtäviin tulevat!
Hallin sisustus alkaa keskiviikkona 5.4.2017 viimeistään klo 08:00, kerro pääsetkö siihen mukaan?!

Todistukset

Tarvitsen ja haluan toimitettavaksi seuraavat todistukset tehtävistäni

Tarvittaessa, kirjoita lisätietoja alla olevaan kenttään.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.